SYDENGLAND

Sydengland – Stærke bukke
Unikt jagtområde hvor der i en årrække ikke har været drevet kommerciel jagt. Nu har du mulighed for at være en af de første jægere i dette fantastiske område for stærke bukke. 

Royal Hunting & Safari Tours tilbyder, som de eneste jagt på dette eksklusive sydengelske gods på ca. 4.000 ha kun 1 time og 20 minutters kørsel fra London. I dette område er der en stærk bestand af råvildt og der nedlægges adskillige stærke bukke heriblandt bronze, sølv og guld. Der findes ligeledes muntjac i området.

Landskabet er smukt varierende med skov, lysninger, brandbælter og dale og hvert område i reviret har sin helt egen charme. Der jages primært til fods, morgen- og aftenpürsch og i enkelte tilfælde benyttes der hochsitz/ anstandsjagt.

Bedste tid for stærke bukke i dette område er fra midten af april til slutningen af maj. Der jages primært 1:1. Der er en god bestand af muntjac, som kan jages, men det primære er bukkejagten.

Området har rent logistisk en virkelig god beliggenhed kun 1½ times kørsel fra lufthavnen i London. Området er kendt for god indkvartering, som typisk foregår på små eksklusive engelske pubber kendt for deres gode mad ofte lavet af lokale råvarer og her findes også et godt udvalg af gode vine.  

Jægerne kan enten bo på pub eller i en lille lodge på godsets jorder, hvor morgenmaden er med i arrangementet og de øvrige måltider kan indtages på de små pubber i nærheden, som alle ligger indenfor 10-20 minutters kørsel fra lodgen.

Jagten foregår tæt på indkvarteringen så også her er det logistisk nemt at komme rundt.

Charmerende sydengland

Sydengland er indbegrebet af romantik. Her ligger de små hyggelige landsbyer side om side og her føler man sig altid velkommen. Man møder en venlig og gæstfri befolkning og tiden her står ofte stille og roen sænker sig.

Sight-seeing

Når man er i Sydengland, vil vi anbefale at besøge de charmerende kystbyer med de lange hvide sandstrande og de svajende palmer. Det verdensberømte Stonehenge monument er bestemt også et besøg værd.

PUBBER I ENGLAND​

Når man er i England, må man ikke snyde sig selv for et besøg på den lokale pub. Der er der rig mulighed for at bestille en god Britisk Ale og hænge ud med lokalbefolkningen. Så får man den autentiske britiske stemning helt ind under huden.

Jagt på stærke bukke

Prisen inkluderer

13.990 kr.

Pris pr. jæger ved min. 2 jægere

Trofæafgifter:
Muntjac under 5 cm: £200,-
Muntjac over 5 cm: £500,-
Muntjac hundyr: £95,-

Bukke:

Bukke fra reviret

Interesseret?

Kontakt Kristina og hør nærmere om mulighederne for en rejse til Sydengland